bg-calendar
What's happening?
 
 
 

Saturday 26 August 2017

Poetry Circle Nowhere op de Uitmarkt 2017

Dit jaar bestaat de Uitmarkt 40 jaar en dit jubileum vieren zij op een nieuwe locatie in de stad en wel rond het Oosterdok op 25, 26 en 27 augustus. Informatie over het programma van de Uitmarkt volgt begin augustus.

Wij kunnen al het heugelijke nieuws delen dat wij dit jaar te zien zijn tijdens dit fantastische driedaagse event!

De afgelopen jaren heeft de Uitmarkt zich ontpopt tot springplank voor aanstormend talent en ook in 2016 werd er ruimschoots aandacht gegeven aan jong Nederlands talent. Drie dagen lang genoten meer dan een half miljoen bezoekers van meer dan 300 verschillende gratis optredens op 30 podia en presentaties van zo’n 200 culturele instellingen.

Op 26 augustus staan wij met verschillende performers op de planken, meer info zal volgen!

Thursday 20 July 2017

Poetry Circle 010 x HIJS POETRY

Yes! tijd om je agenda erbij te pakken want we hebben weer een tof festival waar je heen wil! Op donderdag 20 juli vindt het mooie Eendracht Festival plaats waarin Poetry Circle 010 in samenwerking met HIJS POETRY en Hiphop In Je Smoel een geweldige voorstelling neerzetten!

Wil je zelf een gedicht of een spoken word stuk voordragen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar info@hiphopinjesmoel.com of meld je op de avond zelf even bij presentator Marco Martens.

Tijd: 19.30
Gratis entree

Event

We zien jullie dan!

Saturday 15 July 2017

Hoorspel Het Duister

Drie jongeren stranden op een Schiereiland, dat bij stormvloed losraakt van het vasteland en een eiland wordt. Daar treedt Het Duister in: een stroomstoring die alle apparaten platlegt. Oeroude krachten komen bij mensen boven als stroom, gas, licht en mechanieken stilstaan. Geef je je dierbaarste bezit hiervoor op of keer je terug naar het vasteland en zul je nooit toetreden tot het Duister?

Door Marquise/ Marthe van Bronkhorst
Een eindproject van Poetry Circle 013
Try-out:
Gestrand Festival 2017 | zaterdag 15 JULI 2017 | 13-19u
ALMEERDERSTRAND | ALMERE
FREE entry | no free wifi.

DURF JIJ?

FACEBOOKEVENT

Friday 23 June 2017

Circle Session 11

Vrijdag 23 juni vindt al weer de elfde Cirle Session plaats.
Ditmaal zullen de Circles van Tilburg (013) en Rotterdam (010) elkaar treffen in Theater De Nieuwe Vorst voor een ongetwijfeld mooie dichterlijke kruisbestuiving.

Woordkunstenaar Marco Martens zal als host de avond vakkundig aan elkaar praten en de tunes die je gaat horen komen op conto van Underground Tacticz

De Circle Session wordt altijd afgesloten met een open podium waarop iedereen vrij is zijn of haar stem te laten horen en woorden te laten klinken.

Start 20:00
Theater De Nieuwe Vorst
Willem II Straat 49
Damage: 6 euro

See you there!

Sunday 18 June 2017

Onuitgesproken #1

Onuitgesproken is een maandelijks terugkerend podium gesteund door BKKC, Poetry Circle Nowhere, Dynamo Eindhoven en onderdeel van HipHopLab 040 en Emoves; hét grootste Urban Culture Festival van Europa. Deze eerste editie op zondag 18 juni is een smaakmaker voor al het goede wat nog jullie kant op zal komen en representeert de noodzaak van het gesproken woord en waarom die oude stoffige jas die het aan had de vuilnisbak in kan. Onuitgesproken is jong, spannend, uitdagend en neemt geen blad voor de mond.

Waarom Onuitgesproken? Omdat hier het laatste nog niet over gezegd is!

De volledige line-up: Koen Frijns (The Watershed), Sabina Lukovic, Pieter Seinen (Mensen Zeggen Dingen), Iris Penning, Henk van Straten, Veronique Efomi, Christopher Blok, Skenkie, ZeheetJess, Poetry Circle 040, Poetry Circle 013. Host: Marco Martens.
Pop-up-workshops en performances: Gino van Weenen, Tommy Ventevogel, Renato Proper, Dean Bowen.

Klik voor meer info

Be there!

Saturday 17 June 2017

Woorden Worden Zinnen Festival 2017

Het zinnigste festival van Amsterdam, waarin we samen met de mooiste gesproken woord -podia de Woordkunst vieren.

Voor dit festival bundelen namelijk de vetste organisaties op het gebied van woordkunst hun krachten om de gehele tuin van de Tolhuistuin te bespelen. Samen met collega’s van Mensen Zeggen Dingen, Mezrab, Paginagroots, Perdu en natuurlijk Woorden Worden Zinnen zelf, vieren we 17 juni de taal.

17 juni
16:00 tot 00:00
De tuin van de Tolhuistuin: tolhuisweg 3
Tickets in de voorverkoop: 15,- en aan de deur: 17,50.

Voor de line-up houd de facebookevent in de gaten:
https://www.facebook.com/events/1582333885404573/?fref=ts