bg-calendar
What's happening?
 
 
 

Saturday 30 September 2017

Poetry Circle 040 Eindperformance

Na een seizoen hard werken zal Poetry Circle 040 voor de laatste maal hun eindperformance laten zien in de middenzaal van Pand P. Een voorstelling gemaakt in Dynamo Eindhoven onder leiding van Poetry Circle Nowhere regisseurs/workshopmasters en getalenteerde makers Jörgen Unom Gario en Muna Shirwa wordt dit een avond om niet snel te vergeten.

Er zijn slechts 55 plekken te vergeven dus reserveren is verplicht!
Reserveren kan via Poetrycircle040@gmail.com

Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, Noord-Brabant
Facebook: hier!

Friday 22 September 2017

Circle session #13

Over de line-up kunnen we alvast zeggen: die bestaat grotendeels uit mensen die een link hebben met de Poetry Circle. De één heeft zich net ingeschreven, de ander is inmiddels een doorgewinterde artiest en uitgegroeid tot stadsdichter. Rotterdam geeft je vanavond een goed beeld van wat de Poetry Circle voor bijdrage kan leveren aan je skills, carrière en/of andere doelen. Of je nou net begonnen bent met schrijven en af en toe op het podium staat of dat je al meerdere stages hebt veroverd met je woordkunst. De Poetry Circle biedt kansen tot ontwikkeling voor iedereen, niets moet maar alles mag!

Het wordt een toffe avond in een gloednieuw omgebouwde zaal van WORM. Na de line up zal er plaats zijn voor een open mic dus laat je inspireren en pak je shine.
Met: Brandon Taylor // M. // Chery // Naomi Veldwijk // Julie Mughunda // Loulou // Menno van Rosmalen // Onias Landveld // Host: Tomashii

Aanvang: 20.30 uur
Locatie: WORM , Boomgaardsstraat 71, 3012 XA Rotterdam, Netherlands
Facebook: hier!

Saturday 16 September 2017

Babs’ Woordsalon x Nacht van Kunst en Kennis

Babs’ WOORDSALON

In Babs’ WOORDSALON komen woordkunstenaars samen om via de kunst van het gesproken woord actuele thema’s te bedichten, te bezingen en te bespreken. Een veilige haven voor dichters, zangers, muzikanten en andere ‘declameurs’ die veel te zeggen en weinig te schreeuwen hebben.

Tijdens de Nacht van Kunst & Kennis is de WOORDSALON van spokenwordartiest Babs Franklin Gons te vinden in het auditorium van het Academiegebouw. Babs treedt samen op met gasten Andy Ricardo de Rooy (muzikant/producer), Gerson Main (singer-songwriter) en Onias Landveld (stadsdichter van Tilburg). Het onderwerp van deze editie: DE IDEALE WERELD.

Babs’ WOORDSALON is een voorstelling van Poetry Circle Nowhere.

Tijden en andere informatie

Thursday 14 September 2017

Poetry Circle 058 Eindperformance: Unicorn

Poetry Circle 058 neemt u mee naar de zin in de onzin van het leven met UNICORN! Kom kijken naar de eindperformance van de Circle uit Leeuwarden, geregisseerd door alleskunners Jörgen Unom Gario en Dorothy Blokland.

Zaal open: 19.30 uur / aanvang: 20.00 uur
Locatie: Theater de Bres, Schoolstraat 4, 8911BH Leeuwarden
Facebook: hier!

Friday 1 September 2017

Circle Session #12

Het is alweer even geleden maar op 1 september is het dan toch echt zo ver, de 2e Circle Session Poetry Circle 040 is een feit! Deze keer zoeken we niets minder dan de knusse locatie van het mooie Blue Collar Theater op voor deze speciale editie. Poetry Circle 040 zal namelijk op deze avond hun try-out voorstelling van hun Eindperformance laten zien waar zij een seizoen lang hard aan gewerkt hebben. Mis deze mooie avond niet!

Tijden en andere informatie

Saturday 26 August 2017

‘We zijn er’ x De Uitmarkt 2017

De afgelopen jaren heeft de Uitmarkt zich ontpopt tot springplank voor aanstormend talent en ook in 2016 werd er ruimschoots aandacht gegeven aan jong Nederlands talent. Drie dagen lang genoten meer dan een half miljoen bezoekers van meer dan 300 verschillende gratis optredens op 30 podia en presentaties van zo’n 200 culturele instellingen.

Op de Uitmarkt Amsterdam 2017 treden vier performers op uit Poetry Circle 020 met hun voorstelling ‘We zijn er’.

We zijn er. Wij zien hier. Wij zijn daar. Wij zijn zichtbaar. Ook wel bekend als moeder, dochter. Ook wel bekend als partner, vriendin. Mens. Individu. Samenspel. Luister, geniet naar de verschillende facetten van vrouw zijn in deze gedomineerde mannenwereld. We zijn er.

MARIËM ZIAN
Mariëm Zianis spoken word artist. Zij houdt ervan om werelden in elkaar te laten vloeien. Zo zal je haar naast het voordragen ook weleens zien rappen of zingen. Naast verschillende kunsten heeft zij ook een talenknobbel waar zij maar al te goed gebruik van maakt. Zo kunnen haar teksten ook Engels, Frans of Marokkaans bevatten. Schrijven is altijd de grootste uitlaatklep voor haar geweest. Zij betreedt het podium al van jongs af aan. Zij heeft o.a. gesproken voor PaginaGroots, Afrikaans Festival, F.O.P., verscheidene benefietgala’s en Maroc Expo.

ANNA DE WAARD
Culturele diversiteit, bewustwording en persoonlijke ervaringen staan centraal in haar teksten.
Het schrijven en optreden is haar manier om te helen en te kunnen delen met mensen.
Ze is dan ook altijd op zoek naar de verbinding tussen jou en alles om ons heen en
probeert de Queen & King in anderen wakker te maken.

FARELL TELG
Ik ben niet mijn naam, huidskleur of beroep. Graag blaas ik stillevens in met mijn pen. Creëer ik nieuwe werelden met wat ik onderweg vind. Bouw ik woordbruggen van mijn haar naar de jouwe. Met mijn gekleurde bril serveer ik het alledaagse in een nog onbekend jasje, een verhalenverteller, ja dat ben ik.

BAS VAN DER KRUK
Ik ben verliefd op taal, flirt met filosofie en ga vreemd met schoonheid.Ik bedenk, dans, schrijf, spreek en perform. Het liefst de hele tijd. Altijd nieuwsgierig naar anderen en wat ik van hen kan leren, maar ook naar wat ik terug kan geven. Niemand houdt van eenrichtingsverkeer.

Tijden en andere informatie