bg-calendar
What's happening?
 
 
 

Saturday 4 November 2017

Poetry Circle X Museum Tot Zover @Museumnacht Amsterdam 2017

Noteer zaterdag 4 november in je agenda! Dan vindt namelijk de jaarlijkse Museumnacht Amsterdam plaats.
Poetry Circle doet mee en treedt op in Museum Tot Zover.

Death Poems
Tijden: 20:00/ 21:00 / 22:00 / 23:00
Sjaan Flikweert, Jörgen Gario en Mirte Hartland treden op in het café van Museum Tot Zover en nemen de dood en eenzaamheid als uitgangspunt in hun performance.

Grave Poetry Walk
Tijden: 19:30 / 20:30 / 21:30 / 22:30
Loop langs de graven van bekende en onbekende Amsterdammers en luister onderweg naar de gedichten van Mare Groen en Maaike Boumans. De rondleiding is een ode aan de dingen die voorbijgaan.

TICKET

Saturday 4 November 2017

Woorden gevangen in glas @Eindhoven

Poetry Circle 013 en 040 slaan de handen ineen op 1 van Neerlands mooiste creatieve broedplaatsen: Eindhoven Strijp S. Hier zullen zij in het sfeervolle Glaspaviljoen hun laatste spinsels op het gebied van de woordkunst laten hoor. Verwacht fijne staaltjes op het gebied van zang, spoken word en dichterij.

De entree is gratis en aan het eind van het programma is een open mic waar ook jij van je kunt laten horen!

Poetry Circle 013 en 040 zijn onderdeel van het landelijke Poetry Circle Nowhere.

Meer info

Saturday 21 October 2017

Babs’ Woordsalon @Museumnacht Den Haag

Voor de opening van De Museumnacht Den Haag 2017 zal de Foyer van de Tweede Kamer door Poetry Circle Nowhere worden omgedoopt tot Babs’ Woordsalon.

In Babs’ Woordsalon komen artiesten uit verschillende nesten samen: schrijvers, rappers, songwriters, poëten en andere woordkunstenaars. Wat ze gemeen hebben? Liefde voor het gesproken én gezongen woord en de noodzaak om zich uit te spreken. Gastvrouw Babs Gons – pionier op het gebied van spoken word – zal samen met spraakmakende gasten reflecteren op het thema FREAK LIKE ME, in een spectaculaire, muzikale en poëtische jamsessie die je zeker niet wil missen!

Met Pink Oculus, Cesar Majorana, Sjaan Adriana Maria Flikweert, Dean Bowen en Babs Franklin Gons.

Meer info

Saturday 30 September 2017

Poetry Circle 040 Eindperformance

Na een seizoen hard werken zal Poetry Circle 040 voor de laatste maal hun eindperformance laten zien in de middenzaal van Pand P. Een voorstelling gemaakt in Dynamo Eindhoven onder leiding van Poetry Circle Nowhere regisseurs/workshopmasters en getalenteerde makers Jörgen Unom Gario en Muna Shirwa wordt dit een avond om niet snel te vergeten.

Er zijn slechts 55 plekken te vergeven dus reserveren is verplicht!
Reserveren kan via Poetrycircle040@gmail.com

Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, Noord-Brabant
Facebook: hier!

Friday 22 September 2017

Circle session #13

Over de line-up kunnen we alvast zeggen: die bestaat grotendeels uit mensen die een link hebben met de Poetry Circle. De één heeft zich net ingeschreven, de ander is inmiddels een doorgewinterde artiest en uitgegroeid tot stadsdichter. Rotterdam geeft je vanavond een goed beeld van wat de Poetry Circle voor bijdrage kan leveren aan je skills, carrière en/of andere doelen. Of je nou net begonnen bent met schrijven en af en toe op het podium staat of dat je al meerdere stages hebt veroverd met je woordkunst. De Poetry Circle biedt kansen tot ontwikkeling voor iedereen, niets moet maar alles mag!

Het wordt een toffe avond in een gloednieuw omgebouwde zaal van WORM. Na de line up zal er plaats zijn voor een open mic dus laat je inspireren en pak je shine.
Met: Brandon Taylor // M. // Chery // Naomi Veldwijk // Julie Mughunda // Loulou // Menno van Rosmalen // Onias Landveld // Host: Tomashii

Aanvang: 20.30 uur
Locatie: WORM , Boomgaardsstraat 71, 3012 XA Rotterdam, Netherlands
Facebook: hier!

Saturday 16 September 2017

Babs’ Woordsalon x Nacht van Kunst en Kennis

Babs’ WOORDSALON

In Babs’ WOORDSALON komen woordkunstenaars samen om via de kunst van het gesproken woord actuele thema’s te bedichten, te bezingen en te bespreken. Een veilige haven voor dichters, zangers, muzikanten en andere ‘declameurs’ die veel te zeggen en weinig te schreeuwen hebben.

Tijdens de Nacht van Kunst & Kennis is de WOORDSALON van spokenwordartiest Babs Franklin Gons te vinden in het auditorium van het Academiegebouw. Babs treedt samen op met gasten Andy Ricardo de Rooy (muzikant/producer), Gerson Main (singer-songwriter) en Onias Landveld (stadsdichter van Tilburg). Het onderwerp van deze editie: DE IDEALE WERELD.

Babs’ WOORDSALON is een voorstelling van Poetry Circle Nowhere.

Tijden en andere informatie