Educatie

Poetry Circle Nowhere is onderdeel van Nowhere, een productiehuis voor jongeren. Nowhere produceert schoolprojecten variërend van korte workshopprogramma’s ter kennismaking met een kunstvorm, tot projecten ter motivatie en persoonlijke ontwikkeling. In nauwe samenwerking met leraren en professionele workshopmasters organiseren we projecten waarin leerlingen elkaar en zichzelf kunnen verbazen met wat ze in hun mars hebben.

Poëzie saai? No way! Poetry Circle Nowhere demonstreert dat met workshops en spoken word performances, waarin eigentijdse performers hun verhaal vertellen. Voor iedere voorstelling stellen we een unieke line-up samen, bestaande uit een fijne mix van gevestigde orde en nieuw talent. In alle gevallen staat de taal centraal, van gedichten tot rap en van comedy tot theater. Niet de focus op de regels van de taal, maar op datgene wat er tussen de regels gebeurt.

Deze voorstelling is een totaalpakket met een performance en workshops achteraf. Zo kunnen de jongeren zowel in aanraking komen met spoken word en poezië door er actief en receptief mee aan de slag te gaan. Het is goed mogelijk om de inhoud van de performances op maat aan te passen en een specifiek thema te verwerken in de uitvoering en de workshops. Zeer geschikt voor het gehele voortgezet onderwijs. Elke performance wordt afgestemd op de doelgroep en de actualiteit.

Neem voor boekingen of meer info contact met ons op via info@poetrycircle.nl.