Poetry Circle Zoekt Verse Inkt

 

In de week van 21 november start het Poetry Circle programma in Eindhoven, Tilburg, Rotterdam, Leeuwarden en Amsterdam. Een Poetry Circle is een collectief van jonge talenten (15 tot 25 jaar) die passie hebben voor schrijven en performen. 25 Weken lang kom je bij elkaar om je verhaal op papier en het podium te krijgen. Samen werk je toe naar een performances op allerhande plekken.

De Poetry Circles worden begeleid door een coach en tal van gastdocenten, van stadsdichters tot aan rappers, zangeressen, theatermakers en andere helden. Dit seizoen zijn dat o.a. coaches Jörgen Gario, Babs Gons, Joost van Kersbergen, Gery Mendes, Dorothy Blokland, Gino van Weenen, Muna Shirwa en gastdocenten Sjaan Flikweert, Marco Martens, Elten Kiene, Adeiye Tjon en meer.

Als lid van een Poetry Circle maak je deel uit van een landelijke spoken word community. Je zal meer dan eens in andere steden worden uitgenodigd en ongetwijfeld je eigen netwerk flink uitbreiden.

Locaties en tijden:

Amsterdam: dinsdag 20 tot 22 in Nowhere. Coach: Babs Gons.
Eindhoven: woensdag 19.30 tot 21.30 in Dynamo. Coaches: Muna Shirwa, Gino van Weenen, Jörgen Gario.
Rotterdam: maandag 20 tot 22 in Hip Hop Huis. Coach: Gery Mendes.
Tilburg: maandag 19.30 tot 21.30 in De Kennismakerij. Coach: Joost van Kersbergen.
Leeuwarden: donderdag 19.30 tot 21.30 in Neushoorn. Coach: Jörgen Gario, Dorothy Blokland.

Audities:

Een Poetry Circle is een groep van maximaal 15 personen. Als er meer aanmeldingen zijn, dan wordt de eerste les een auditie. Dit verwachten we zeker in Amsterdam en Rotterdam. Je ontvangt hier meer informatie over in de week voorafgaand aan de eerste les.

Leeftijdsgrens:

Het Poetry Circle traject is bedoeld voor talenten tussen 15 en 25 jaar oud. Als je net iets ouder bent, mag je je toch aanmelden. We stellen de grens niet keihard, maar zullen er in de eventuele auditie wel op letten dat het merendeel wel in de leeftijdsgroep valt.

Kosten:

De bijdrage die wordt gevraagd voor een traject van 25 weken varieert per stad. In Amsterdam en Rotterdam is de bijdrage 100 EUR.

Inschrijven?

Schrijf je meteen in via deze link. Of mail voor meer informatie naar jorien@poetrycircle.nl

verse-inkt-banner